Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 50 dag
cebula 1
włoszczyzna
Liść laurowy suszony Prymat
czosnek 2 ząbki
koncentrat buraczany 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony

Grzyby należy namoczyć i ugotować. Z warzyw i przypraw ugotować wywar, dodać obrane i pokrojone w plasterki buraki i czosnek. Gotować około 30 min. Po ugotowaniu barszcz należy przecedzić, dolać koncentratu buraczanego i doprawić do smaku. Barszcz podawać z uszkami. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 11.10.2012 10:38
lubię
Agnieszka107 12.04.2012 11:23
Z uszkami - pycha
Norgiusz 15.03.2012 06:25
mniam
caffee_tea 05.03.2012 20:52
Lubię to :D
caffee_tea 05.03.2012 20:52
Lubię to :D
rjustysia 03.03.2012 13:15
Zjadłaby taki barszcz z wielką ochotą :)
fictor123 29.02.2012 11:36
uwielbiam barszcz
Anna152 28.02.2012 15:15
super
Anna152 28.02.2012 15:15
super
calliope 14.02.2012 17:15
moja ulubiona zupka :)
dianix 06.02.2012 16:14
klasyczny barszcz czerwony uweibliam najbardziej
Hanna11 23.01.2012 10:28
dobry
MAR3STA 14.01.2012 15:14
pyszny
Papryczka 08.01.2012 16:33
pyszny
olkaaa 30.12.2011 00:09
pycha
Ewelina38 06.12.2011 23:52
uwielbiam i na święta go zrobię, koniecznie :P)
Kuchareczekjeden 29.11.2011 19:57
bardzo lubię
rutynka 28.11.2011 11:50
Bardzo dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak