Sposób przygotowania

Filety śledziowe wymoczyc przez 30 minut w wodzie ,a potem w mleku .Śledzie odsączyc i osuszyc.Żółtka utrzec z musztarda .Na patelni rozgrzac masło ,obrumienic na nim kromki pieczywa .Każdą kromkę posmarowac masą z żółtek i musztardy ,położyc na niej filet ze śledzia.Zapiec w piekarniku przez 5 minut w temperaturze 180*C.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Bardzo lubię śledzie solone, ciekawy przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    a to dla mnie nowość to połączenie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak jeszcze nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledzie solone bardzo lubię i na pewno skuszę się na takie grzanki
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł,nie wpadłabym na takie połączenie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawe jak smakują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !