Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka
buraki
ocet
cukier
Kucharek przyprawa uniwersalna
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony.

Ugotować wywar na żeberkach. Gdy odszumujemy dać obrane i pokrojone na ćwiartki buraki. Dodać kucharka. Gdy buraki i mięso będą miękkie przyprawić octem, cukrem i pieprzem do smaku. Podawać z kułdunami lub uszkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 18.06.2012 23:09
oj chodzi za mną taki barszczyk
Miki 05.06.2012 11:34
super
romanrafal
romanrafal 29.02.2012 14:57
smaczny
Ada-Gaba 05.02.2012 09:43
bardzo to lubię
Izabela/bella81 01.12.2011 09:37
czasem dodam marchewkę, ale najważniejsze warzywa to buraki:)
Henryka2 28.11.2011 22:20
Gotujesz bez warzyw?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak