Sposób przygotowania

Ugotować wywar na żeberkach. Gdy odszumujemy dać obrane i pokrojone na ćwiartki buraki. Dodać kucharka. Gdy buraki i mięso będą miękkie przyprawić octem, cukrem i pieprzem do smaku. Podawać z kułdunami lub uszkami.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Gotujesz bez warzyw?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    czasem dodam marchewkę, ale najważniejsze warzywa to buraki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj chodzi za mną taki barszczyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !