Sposób przygotowania

Rybę oddzielamy od ości (bardzo dokładnie), dodajemy pokrojoną w drobną kosteczkę cebulę . posiekaną natkę. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    warto zrobić , tylko dodała bym więcej składników
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mog?bym zjesc:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczna.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna rybka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję jeszcze majonez i jajka na twardo
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    często robie rozne pasty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !