Sposób przygotowania

Ser drobno pokruszyc ,dodac mietanę i starannie rozetrzec ,ąż powstanie gładka masa.Dymkę umyc ,oczyścic i posiekac drobniutko razem ze szczypiorkiem .Strąk papryki opukac ,usunac z niego gniazda nasienne ,a miąższ pokroic w drobną kostkę .Masę serowo- śmietanowa wymieszac dokładnie z rozdrobnioną papryką i dymką ,doprawic pieprzemi solą .Bułki przekroic na pół,miąższ wydrążyc.Każdą połówkę napełnic przygotowanym farszem,ułożyc na natłuszczonej blasze do pieczenia.nadzieniem do góry.Wstawic do piekarnika nagrzanego do 180*C Zapiekac przez około 15 minut ,aż pieczywo się zrumieni.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobre na śnaidanko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    i nie trzeba dużo czasu żeby przygotować,bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj dobre ,trzeba przyznać,że dobre.
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne :-)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smakowite bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetne na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !