Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Wywar zagotowujemy, doprawiamy do smaku odrobiną jarzynki. Dodajemy kaszę jęczmienną i dalej gotujemy. Po 5 minutach dodajemy obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki,


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jedna z moich ulubionych zup.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pięknie podany :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pięknie podany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Ja dodaję jeszcze starty seler
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    prawdziwie Polska zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ślicznie wygląda !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię taką zupę
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nawet najprostsza zupa, podana w piękny sposób nabiera swojej mocy :) Osobiście nie znoszę krupników, ale jakbyś mi podała taką zupę (nie mówiąc jej nazwy) to pewnie bym ją zjadła z zachwytem :):)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !