Sposób przygotowania

Udko i pora przeciętego na pół gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Pora dodajemy do garnka po ok 20 min ,po włozeniu udka ,żeby się nie rozgotował .Gdy mięso będzie miękkie wyciągamy je i obieramy na kawałki .Pora także wyciągamy i ściągamy warstwy żeby powstały takie długie nitki . Wszystko podsmażamy na masełku podajemy na ciepło .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Mozna doprawić pieprzem
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !