Sposób przygotowania

Mięso płuczemy i kroimy w plastry o grubości 2-3 cm.Każdy plastry rozbijamy tłuczkiem i posypujemy z obu stron pieprzem, solą i przyprawą. Odstawiamy na pół godziny a w tym czasie kroimy cebulę w piórka i smażymy na oleju na złoty kolor. Cebulę przekładamy do rondla, bitki obtaczamy w mące i obsmażamy na oleju, następnie przekładamy do rondla z cebulą zalewamy wrzącą wodą, wrzucamy listek i gotujemy 40-50minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo

    to lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ekstra - szukałem takiego przepisu
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !