Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 20 dag
cebula 1 szt
masło do smażenia
sól
twaróg 20 (mielony)

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów

Kaszę ugotować na sypko. Cebulę posiekać i podsmażyć, utrzeć z twarogiem. Dodać kaszę, wymieszać oraz doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.01.2014 14:57
bardzo dobry farsz
barbara11561 01.11.2013 19:16
takiego farszu jeszcze nie robiłam :)ciekawy...
caralajna 30.10.2013 07:35
pyszny farsz
Katarzyna59 16.06.2013 17:53
bardzo pyszne
kanu83 05.04.2013 09:59
świetny farsz- robię bardzo podobny
kuklik 27.01.2013 13:35
pyszności
alaaa 04.03.2012 20:06
bardzo ciekawy farsz,takiego nie znałam,,
Wafelek2601 08.02.2012 23:04
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak