Sposób przygotowania

Gorczycę zalać wodą, gotować na małym ogniu przez 1 godzine. Filety opłukać, osuszyć usunąć ości, pokroić na kawałki, oprószyć sola i pieprzem. Kapustę oczyścić, opłukać pokroić gotować 2-3 min. w osolonym wrzątku, osączyć. Rzodkiewki oczyścić, pokroić. 4 łyzki oleju rozgrzać, smazyc filety po 2 minuty zkażdej strony. rzodkiewki, gorczycę, zielenine dodać do kapusty, przyprawić pozostałym olejem, octem, solą i pieprzem. Sałatkę włożyc na talerz, na wierzchu ułożyć rybę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !