Sposób przygotowania

Ser camembert rozcinamy po połowie, aby był cieńszy. Następnie maczamy w rozbitym z solą jajku. Panierujemy w bułce tartej. Wkładamy na rozgrzany olej na patelni i smażymy na złoty kolor. Na wierzch sera kładziemy po kawałku brzoskwini. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszniutki...:)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Połączenie sera z owocami - zapowiada się apetycznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszny :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    znakomity!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smacznie się prezentuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    chętnie bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre to jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !