Sposób przygotowania

Utrzyj masło i cukier na puszystą masę.Dodaj jajka i wymieszaj,dorzuć skórkę cutrynową i rum.W innym naczyniu wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia,dodaj do masy.Następnie dodaj mleko i pół paczki mieszanki keksowejRozgrzej piekarnik do 200st Przelej ciasto do formy i wstaw do piekarnika na ok 40 min.Gdy ciasto nabierze złotego koloru wyjmij z formy i posyp cukrem pudrem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    proste i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !