Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy, wsypać pokrojoną w krążki porę i oczyszczoną z gniazd nasiennych, pokrojoną w słupki paprykę, dusić do miękkości, ostudzić. Następnie dodać odsączoną z zalewy fasolę, pokrojone pieczarki, utarty na tarce o dużych otworach żółty ser, szczypiorek. Wszystko skropić pozostałą oliwą, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z wędliną i pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zapowiada się smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    szybko i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej sałatki jeszcze nie robiłam, ale fajnie zapowiada się to połączenie składników. Na pewno warta wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !