Sposób przygotowania

mięso umyć i pokroić na kotlety następnie rozbić tłuczkiem doprawić solą oraz pieprzem posmarować oliwą na każdy plaster mięsa układać po liściu szałwii i plastrze szynki spiąć wykałaczką,układać na posmarowanym oliwą ruszcie szynką do góry i grillować ok.3min.odwrócić i jeszcze grillować ok.2min.podawać z greckim sosem tzatziki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    to coś dla mnie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo smaczny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !