Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do boczku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1-1,5 łyżki
miód płynny 1-1,5 łyżki
sól, pieprz
majeranek
cząber
tymianek
rozmaryn
czosnek posiekany 2 ząbki
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do boczku

Tak zamarynowany boczek trzymać pod folią minimum 3 h (najlepiej całą noc).Po upieczeniu mięso ma złotą skórkę i idealny smak.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 18.08.2010 12:03
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak