Sposób przygotowania

Wszystkie składniki przełożyć najlepiej do malaksera i zmiksować na gładką masę.Czekoladę stopić z 2 łyżkami słodkiej śmietanki i dodać płatki migdałowe.Wymieszać.Z ciasta formować kulki wielkości orzecha włoskiego,nadziać kulkę na wykałaczkę,obtoczyć w czekoladzie i zostawić do zastygnięcia.Można trufle wkłuć w jabłko tak aby kulki się nie stykały.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na trufelki biegnę pierwsza
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja Misiu za Tobą:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnusie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    zapowiada się smaczna,słodka uczta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !