Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 2 sztuki
cebula 1 sztuka
pieczarki 20 dag
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
ser żółty 5 dag
pieprz do smaku
sól do smaku
ryż ugotowany 2.5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z gotowanego ryżu i pieczarek

Oczyszczone pieczarki i cebulę posiekać. Ryż wymieszać z pieczarkami, cebulą, tartą bułką, rozmąconymi jajami, solą i pieprzem. Napełnione nadzieniem kabaczki ustawić w szybkowarze,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak