Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa miętowa do ciast i tortów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śmietana kremowa 30% 1 l
czekolada nadziewana miętowa 2 tabliczki
śmietanfix 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: masa miętowa do ciast i tortów

Zagotować śmietanę z czekoladą aż się eszystko dokładnie połączy.Wstawić na ok 8godzin do lodówki.Po tym czasie powoli miksować dosypując śmietanfix.Masą przełożyć biszkopt nasączony herbatą miętową.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof15 11.09.2012 19:20
ciekawa
Luki 25.01.2012 17:51
super!!!!!!1
smile 03.12.2011 21:00
pyszne, najfajniejsza masa swiata ;)
gacopierz23 28.11.2011 14:09
to coś dla mnie, uwielbiam mięte

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak