Sposób przygotowania

W alkoholu namoczyć wiórki kokosowe i odstawić na 2 godziny.Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na puszystą masę i połączyć z namoczonym kokosem.Kremem można przełożyć tort,Lub urzyć jako nadzienie do kruchych babeczek

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    ciekawy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    mocno alkoholowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !