Sposób przygotowania

Botwinę (całość) pokroić drobno.Włozyć do garnka ,zalać wrzącą wodą osolić i gotować ok 5minut.Na każdy litr wody z buraczkami dodajemy łyżeczkę kwasku cytrynowego.Gorącąe przlewamy do słoików i zakręcamy.Pasteryzujemy ok 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super mniam mniam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawa
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    tez robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    zawsze też robię kilka słoików na zimę, smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    teresza

    botwinka zimą .Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !