Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną odcisnąć, jeżeli jest bardzo kwaśna, pokroić i
ugotować. Grzyby namoczyć, ugotować, odsączyć i pokroić w paseczki
lub kawałki. Cebulę pokroić w kostkę, marchewkę zetrzeć na tarce i
wraz z grzybami podsmażyć na maśle,następnie połączyć z kapustą.
Doprawić do smaku solą,pieprzem i czerwoną papryką.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu w posolonej wodzie,
odsączyć przelać wodę. Muszle napełnić nadzieniem, ułożyć w
naczyniu do zapiekani. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 190 stopni C,
zapiekać przez 10-15 minut.

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pyszne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    polecam proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !