Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z podrobów z drobiu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żoładki kurze 30 dkg
wątróbki z gęsi 20 dkg
serca z kurczaka 10 dkg
pieczarki 25 dkg
śmietana 18 proc
natka pietruszki
mąka
przyprawa do zup
wywar drobiowo-wołowy 1.5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z podrobów z drobiu

Podroby umyc pokroic drobno i zalać wywarem,ugotowac.Pieczarki i wątróbke przesmażyc dodac do podrobów pod koniec gotowania.Nastepnie połączyc ze śmietaną zaprawiona mąka chwile podgotować,zupę podawać posypaną zieloną pietruszką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak