Sposób przygotowania

oddzielić białka od żółtek.Żółtka ,margarynę mąkę ,mąkę ziemniaczaną ,1 budyń,2 łyżeczki proszku do pieczenia,cukier waniliowy, pół szklani cukru zagnieść w misce.trzy czwarte ciasta rozłożyć na blachę.Jabłka utrzeć na grubej tarce .gdy mają dużo soku to odcisnąć dodać ćwierć szklanki cukru i cynamon ,2łyżki,wyłożyć jabłka na ciasto.Białka ubić na pianę dodać trzy czwarte szklanki cukru i paczkę budyniu.Pianę wyłożyć na jabłka .Na koniec rozkruszyć na wierzch resztę ciasta,Piec około godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    zjadłabym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię, jeszcze jak są świeże jabłka to jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być smaczna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szarlotki są pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    przyznam, że z kisielem robiłam , ale z budyniem jeszcze nie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !