Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z serka topionego i ryby

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 15 dag
masło 2 łyżki
ser topiony 2 opakowania
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z serka topionego i ryby

Ser topiony ucieramy z masłem. Powoli dodajemy rybę, którą wcześniej należy pozbawić ości i skóry. Dotąd należy ucierać aż powstanie jednolita masa. Na koniec przyprawiamy odrobina pieprzu. Pasta doskonale nadaje się do smarowania kanapek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milena87 16.02.2013 19:56
pyszna
Jaheira11 31.01.2012 14:50
fajne po??czenie
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam
Norgiusz 06.01.2012 17:53
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak