Sposób przygotowania

ogórki myjemy, na dno słoika wkładamy po liściu winogrona , kilka plasterków chrzanu, ząbek czosnku, garść pociętego na 2-3 cm kopru, na litrowy słoik wlewam około pół litra ciepłej wody wymieszanej z 1 płaską łyżką soli, zakręcam i trzymam w domu 3-4 dni następnie wynoszę do chłodnej piwnicy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    lubię ale takie świeżo zakiszone
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dawno nie jadłam, aż nabrałam ochoty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    trudno się bez nich obejść
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    trudno się bez nich obejść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !