Sposób przygotowania

Umyte i osuszone pieczarki bez kapeluszy posolić i zostawić na 15 minut żeby zmiękły. Potem posypać ziołami i obtoczyć w oliwie, wymieszać dokładnie. Wstawić do lodówki na pół godziny. Grillować na grillu lub patelni grillowej po kilka minut z każdej strony. Doskonały dodatek do mięsa albo jako danie wegetariańskie z grilla.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny przepis! muszę wypróbować!
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,moje smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !