Sposób przygotowania

Mirunę posypujemy słodką papryką wymieszaną z przyprawą do ryb . Smażymy na patelni grillowej .Smażymy z dwóch stron .Pod koniec kładziemy na patelnie jabłka i orzechy i podlewamy sokiem jabłkowym dusimy chwilę ,ponieważ sok szybko się zredukuje .Podajemy na ciepło .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Mozna pokropić cytryną
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawa jestem jak smakuje ta minura
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajna rybka :)
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Lubię mirunę, rzadko można ją teraz spotkać.A Twoja wygląda bardzo apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !