Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z pastą twarożkową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

krakersy 1 opakowanie
twarożek 200 gram
wędzony pstrąg 150 gram
rzodkiewki 6
sól
pieprz
kapary
pomidorki cherry

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z pastą twarożkową

Rzodkiewki zetrzeć na tarce i wymieszać z serkiem. Doprawić solą i pieprzem. Na krakersy ułożyć plastry ogórka i wyszprycować pastę serową. Na każdego krakersa ułożyć kawałeczek pstrąga i udekorować pozostałymi składnikami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak