Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozwijamy i dzielimy na pięć prostokątów. Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Później pieczarki smażymy na rozgrzanej margarynie. Ciasto francuskie smarujemy z jednej strony ketchupem. Na każdy kawałek ciasta dajemy po jednej parówce, garść pieczarek oraz jeden plasterek sera zółtego. Ciasto francuskie dokładnie zawijamy w rulonik. Zwinięte ciasto z dodatkami w środku pieczemy około 20 -25 minut w piekarniku o temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam je
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja nacinam końce parówek na krzyż na ok.2-3 cm odcinkach.Podczas pieczenia końce fajnie się wywijają na boki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    są przepyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !