Sposób przygotowania

Dzień wcześniej namoczyć fasolę w wodzie. Następnego dnia ugotować bulion drobiowy z kostki, odstawić. Do namoczonej fasoli dodać 2 litry wody i gotować, gdy fasola będzie do połowy ugotowana dodać szklankę bulionu drobiowego, czosnek, liść laurowy i gotować dalej do całkowitej miękkości. Wymieszać śmietanę z mąką i przez rzadkie sito wlać do zupy, zagotować, posolić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mmm
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Lubię taką zupkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja do fasolówki nie dodaję śmietany, ciekawe jak smakuję?
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    jaka dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    ciekawe ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    lubię takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    znakomita zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !