Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolorowa kremówka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 szt
Masa budyniowa: 1 szt
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: kolorowa kremówka

Kroki postępowania

1
pieczemy ciasto
Krok 1 - kolorowa kremówka foto
2
nastepnie gotujemy mase i studzimy
Krok 2 - kolorowa kremówka foto
3
galaretke przyrzadzamy w 0,5 szkl wody studzimy
Krok 3 - kolorowa kremówka foto
4
wszystko razem mieszamy i przekładamy ciasto gdy masa stezeje
Krok 4 - kolorowa kremówka foto
5
dowolnie dekorujemy
Krok 5 - kolorowa kremówka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewasylwia 26.11.2011 12:18
pyszności
Magdalena67 25.11.2011 20:02
zjadłabym
grzegorz20 25.11.2011 19:29
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak