Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w pierzynce cebulowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 4 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
cebula 4 sztuki
tymianek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w pierzynce cebulowej

Cebule obieramy i kroimy w piorka. Na oleju cebule szklimy . doprawiamy sola i pieprzem oraz tymiankiem, dusimy powoli. Rybę myjemy, osuszamy, przyprawiamy i panierujemy w jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor. Podajemy rybe z pierzynka z cebulki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak