Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w sosie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 50 dag
śmietana 1 szk
majonez tradycyjny 0,5 szk
koperek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w sosie

Fasolę zagotować i odcedzić. Śmietanę wymieszać z majonezem, dodać posiekany koperek. Sosem polać fasolę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

teresa18 13.11.2013 18:54
pyszności)))
Grazyna0211 18.10.2013 22:55
fajny pomysł
m1monika 05.04.2013 23:32
dla mnie super!!!
olkaaa 15.02.2013 09:32
uwielbiam fasolkę szparagową
kate.500 07.12.2012 22:55
super
barbara11561 23.06.2012 16:17
u mnie fasolkę wszyscy lubią z masełkiem i bułką tartą.Ze śmietaną nie robiłam jeszcze:)
Wafelek2601 09.01.2012 09:22
pyszna!
Wacław 29.12.2011 11:02
pyszna !
Magdalena1110 28.11.2011 17:47
lubię fasolkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak