Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać żółtka, mąki przesiane z proszkiem do pieczenia i ucierać do uzyskania puszystej masy. Masę połączyć z mlekiem Ubić sztywną pianę z białek i delikatnie wymieszać z ciastem. 2/3 ciasta wlać do formy wysmarowanej tłuszczem i wysypanej tartą bułką. Resztę ciasta wymieszać z kakao i wylać na wierzch jasnego ciasta. Piec około 45 min w umiarkowanie gorącym piekarniku. Posypać cukrem pudrem lub oblać czekoladą

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubię
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    smacznie wyglonda
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !