Sposób przygotowania

Sałatę umyć, osączyć i podzielić na liście. Paprykę umyć, osączyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w paski. Ogórek zielony obrać i pokroić w plastry. Rzodkiewkę i cebulę umyć, osączyć i pokroić w plastry. Musztardę, sok z cytryny cukier, sól i pieprz wymieszać razem, dodać trochę gorącej wody i zmiksować. Warzywa ułożyć na półmisku, przekładając na przemian i polewać ostudzonym sosem. Tosty pokroić w kostkę i posypać po jarzynach.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !