Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z galaretki i truskawkami
Zagotować wodę. Wsypać galaretki. Odstawić do wystygnięcia. Ułożyć turkawki na masie i zalać zimną tężejącą galaretką.
mąka | 6 łyżek |
cukier | 6 sztuk |
jajko | 6 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
woda | 1/2 litra |
truskawki | 60 dag |
mleko | 1 szklanka |
margaryna palma | 3/4 kostki |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: