Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, opłukać i pokroić na dowolne kawałki. Cebulę pokroić w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło i smalec, wrzucamy cebulę i grzyby doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu około 50-60 minut. Śmietanę mieszamy z mąką i dodajemy do grzybów, gotujemy jeszcze 2-3 minuty. Przed podaniem posypujemy natką. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    są pyszne!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam je
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    takie grzybki to chyba wszyscy lubią!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    grzybki dla mnie nie bardzo ale na impreze rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    w sezonie takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    znakomite grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !