Sposób przygotowania

Nektarynki kroimy na ćwiartki , szynkę wzdłuż na pół , mozzarellę na 4 części , roszponkę umyć i osuszyć od razu , orzeszki również przygotować . Oliwę połączyć z syropem i 2 łyżkami soku z cytryny . Na talerzach najpierw wykładamy liście roszponki , owoce , szynkę , ser a na koniec wszystko polewamy sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !