Sposób przygotowania

Mięso oprószyć solą i pieprzem, usmażyć na oleju, przestudzić, pokroić w kostkę. Szpinak grubo pokroić. Dodać do niego odsączoną kukurydzę, pokrojoną w piórka cebulę, pokrojonego w półplasterki pora, mięso i majonez. Całość oprószyć solą i pieprzem, wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie używam jakoś szpinaku do sałatek - jedynie do smażonych jajek :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawa sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !