Sposób przygotowania

Ugotować wywar z wody na kości, marchewce, cebuli i posolić. Następnie wrzucić kiełbasę i chwilę pogotować. Osobno ugotować jajka. Wlać większą część barszczu do wywaru i gotować jeszcze 5 minut. Roztrzepać śmietanę, wlać do niej troszkę gotowanego barszczu. Zmieszać dobrze. Wszystko wlać do wywaru. Przyprawić po swojemu.
Na talerz ułożyć kawałek jajka i zalać barszczem. podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    uwielbiam biały barszcz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !