Sposób przygotowania

Płaty ciasta francuskiego pokroić na prostokąty.
Pomidory pokroić na plasterki i ułożyć na płatach ciasta.
Każdy kawałek udekorować gałązkami oregano*
Piec w temp 180 st C ok 15-20 min., aż do zrumienienia ciasta.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne! mam takie pomidory własnej roboty, dzięki za kolejny pomysł na ich użycie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BiteDelite

    zazdroszczę własnych pomidorów :) smacznego!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam potrawy z pomidorami, więc przepis chętnie wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    niebo w buzi, niebiański smak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie nieskomplikowane a takie pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !