Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
cukier 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 5 łyżek
kapusta kiszona 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kiszoną kapustę kroimy drobno. Jabłko i marchewkę obieramy i trzemy na tarce z grubymi oczkami. Do kapusty kiszonej dokładamy starte jabłko i marchewkę. Całość solimy, pieprzymy do smaku. Wlewamy olej i wsypujemy cukier. Wszystko dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 15.02.2012 07:44
uwielbiam surówki :) ta jest pyszna ::)
mela251
mela251 26.01.2012 09:05
pyszna
Adamorek 06.12.2011 19:45
super do rybki
Magdalena80 26.11.2011 23:49
bardzo zdrowa i warto podawać do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak