Sposób przygotowania

Rzodkiew obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach i wymieszać z odrobiną soli, pozostawić na kwadrans, następnie odcisnąć z powstałego płynu. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Ogórek umyć i pokroić w plasterki. Wszystkie składniki włożyć do salaterki wlać majonez wymieszany z jogurtem, przyprawić do smaku, dodać zieleninę, wymieszać. Podawać z mięsem i ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !