Sposób przygotowania

wątróbki obtaczamy w mące, smażymy na oleju na patelni doprawiamy solą i pieprzem oraz majerankiem, przewracamy wątróbki na drugą stronę i doprawiamy jak za pierwszym razem, smażymy wątróbki na niezbyt dużym ogniu aby nie pryskały, można je chwilę przykryć aby całe doszły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    robię troszkę inaczej i uwielbiam wątróbkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    to je to mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    może to i dobre, ale ja nie mogę przekonać się jakoś do wątróbki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !