Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową myjemy i kroimy na kawałki. Marchewkę obieramy , myjemy i kroimy w kostkę. Kukurydzę oraz groszek z puszki odcedzić. Pierś z indyka oczyścić, dobrze myjemy i kroimy w kostkę. Margarynę rozpuszczamy na patelni i podsmażamy na niej mięso z indyka. Po chwili dodajemy również pokrojone warzywa ( fasolkę, marchewkę oraz kukurydzę i groszek z puszki). Wszystkie składniki podsmażamy, mieszamy razem, a później dodajemy śmietanę i solimy, pieprzymy i słodzimy do smaku. Całość dobrze mieszamy. Warzywa z mięsem z patelni najelepiej podać z ugotowanym ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !