Sposób przygotowania

Na patelnię wlać śmietanę kremówkę i zagotować,do gotującej śmietany dodać rozmieszane jajka oraz ugotowany, zimny makaron, oczywiście był to makaron który został z wcześniejszego obiadu około 1 szklanki, przemieszać na patelni i doprawić do smaku solą oraz pieprzem ja używam ziołowego, wszystko dokładnie wymieszać i smażyć do odpowiedniego dla nas ścięcia się jajek, gotowy i gorący makaron przełożyć na talerze i posypać sporą ilością startego zółtego sera. Można też przed podaniem posypać szczypiorkiem i ja bardzo lubię dodatek pomidora.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Takiej jajecznicy jeszcze nie jadłam... Ale uwielbiam makaron, więc chętnie przepis wypróbuję:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !