Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Filety z dorsza solimy z dwóch stron. Przyprawiamy imbirem mielonym – pamiętajmy, że jest intensywny w smaku więc nie ma co przesadzać.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Baaaardzo lubię dorsza- pod każdą postacią :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie przyrumieniony.
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    lubię taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna rybka i dobrze usmażona...
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    przepyszna,ślicznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    zjad?oby sie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowe i pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !