Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plasterki, boczek w paseczki, cebulę w krążki. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę z boczkiem a gdy wysmaży się już trochę tłuszczu dodać cebule. Chwilę smażyć mieszając, następnie zalać wodą(tylko tyle aby przykryła wszystko) i dusić ok 10 minut. Podawać ciepłe z chlebem(najlepiej świeżutkim, własnoręcznie pieczonym :) )

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    szybko i smacznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    Dokładnie Emilio, ja lubię jak jest dużo cebulki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolajna7

    i do tego świeżutki chlebek, maczany w tym sosiku-mniam :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    teztakie lubię ;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mniamuśne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !