Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana mozzarellą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 4 szt
mozzarella 3-4 kulki
jajko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana mozzarellą

Paprykę rozciąć na pół i usunąć gniazda nasienne. Mozzarellę pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miski. Jajka roztrzepać i wymieszać z mozzarellą. Farszem napełnić połówki papryki. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Posypać pieprzem. Zapiekć ok. 15-20 min. w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 04.02.2014 07:06
ładnie wygląda
IwonaKa 04.09.2013 10:37
pychotka,lubię nadziewaną paprykę
olkaaa 13.02.2013 09:27
ciekawa propozycja
kate.500 24.11.2012 22:22
pycha
Grazyna0211 21.11.2012 12:36
smaczne danie
barbara11561 07.08.2012 12:12
pyszna
dorotka0000025 24.07.2012 13:52
bardzo lubie taka
bami 14.05.2012 20:31
Proste danie :)
Dorian 02.05.2012 08:59
super
Magdalena1110 27.11.2011 15:31
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak